medi interim

 Zorg en welzijn 

In een continue veranderende arbeidsmarkt is het vinden van gekwalificeerde of gemotiveerde medewerkers belangrijk. Maar ook tijdrovend. Daarom is het prettig om te weten dat wij u graag met persoonlijke betrokkenheid en relevante dienstverlening snel van geschikte medewerkers voorzien, zowel tijdelijk als vast.

De menselijke maat

Bij Start People Medi Interim kijken wij verder dan het cv van de medewerker lang is. Wij verdiepen ons in zijn of haar talenten, ervaringen en zelfs in zijn of haar tekortkomingen. Ook worden referenties en werkvergunningen (zoals VOG/BIG) gecheckt voordat een kandidaat bij u op gesprek gaat.

Zoals wij ons ook verdiepen onze kandidaten, verdiepen wij ons ook in u, onze klant, en de organisatie die u vertegenwoordigt. Door deze oprechte interesse komen wij tot passende combinaties die echt werken.

Dienstverlening

Kiest u voor ons, dan helpen wij u graag met alle facetten van het inhuren van medewerkers. Wij onderscheiden verschillende soorten dienstverlening:

Referenties

Start People Medi Interim is uw ideale partner als het gaat om flexibel inzetbare medewerkers. Want alleen met de juiste 
medewerkers op het juiste moment beschikt uw bedrijf over optimale slagkracht. Die flexibiliteit maakt net het verschil ten opzichte van uw concurrentie. Wilt u weten wat onze klanten over ons zeggen?

Thuiswoonservice