Jonge verpleegster werkend via Medi Interim

Vind jouw perfecte match in de zorg en welzijn

Medi Interim: dé HR specialist in de zorg en welzijn

Wij zetten jouw ontwikkeling op één

 

Medi Interim
  • Landelijk HR specialist voor de zorg en welzijn met een sterk lokaal netwerk
  • Al bijna 50 jaar expertise in jouw vakgebied
  • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden
  • Schakel ons ook in voor werving & selectie, detacheringen en zzp opdrachten in de zorg
Jonge verpleegkundige werkend via Medi Interim

 

Medi Interim staat achter iedere zorgprofessional. Om ervoor te zorgen dat jij de beste zorg kunt verlenen, zetten wij jouw ontwikkeling op één. Samen vergroten wij jouw zorgvermogen. Zo helpen wij jou aan de baan die bij jouw wensen en behoeften past, adviseren we je gedurende je loopbaan en voorzien we je kosteloos van cursussen en opleidingen. 

 

 

Ontdek onze opleidingen:

Ga naar opleidingen

 

Een greep uit onze zorgfuncties

 

Werken bij Medi Interim

Waar vergroot jij straks jouw zorgvermogen? Bij Medi Interim vinden we het belangrijk dat je de perfecte match vindt. Welk zorgprofiel past het beste bij jou en waar gaat je hart nou echt sneller van kloppen? Je ontdekt het bij Medi Interim. Zoek meteen naar de vacature die bij jouw zorgvermogen past.

Werken als zzp'er in de zorg?

Ook daar kan Medi Interim je bij helpen. Wil je aan de slag als zzp'er in de zorg, klik dan op de button hieronder voor meer informatie.

Meer informatie

 

Dit zeggen onze zorgprofessionals over werken bij Medi Interim

  • Je kunt je eigen rooster plannen waardoor je meer vrijheid hebt. Met vragen kun je altijd terecht en er wordt snel naar een oplossing gezocht. Het is leuk om in verschillende zorginstellingen te werken. Dit zorgt voor afwisseling en uitdaging!

    Joshua - Verzorgende IG

  • Leuk werk! Intercedenten die goed passend werk voor je zoeken, erg leuke aangeboden werkplekken, goede communicatie en een duidelijk goed werkroostersysteem. Overleg is altijd mogelijk.

    Michiel - Begeleider

  • Ik heb het erg naar mijn zin bij Medi Interim. De vrijheid van zelf je diensten bepalen en wisselende werkgevers is leuk en leerzaam. Ook kun je altijd met vragen terecht en denken ze met je mee.

    Anneke - Helpende

  • Veelal vaste werkplekken en er wordt rekening gehouden met je wensen. Scholingen worden aangeboden. Ik werk nu bijna een jaar voor Medi Interim en het bevalt mij zeer goed!

    Anja - Verzorgende IG

  • De intercedenten zijn altijd behulpzaam en zij zijn mensgericht. Blij om voor Medi Interim te werken!

    Ben - Begeleider

 

Medi Insights

Onze topwerkgevers

Medi Interim bemiddelt zorgprofessionals

Schakel ons in als intermediair voor de zorg en welzijn. Medi Interim verzorgt de werving en selectie voor onder andere de volgende topwerkgevers: